• <tr id='krzqPV'><strong id='krzqPV'></strong><small id='krzqPV'></small><button id='krzqPV'></button><li id='krzqPV'><noscript id='krzqPV'><big id='krzqPV'></big><dt id='krzqPV'></dt></noscript></li></tr><ol id='krzqPV'><option id='krzqPV'><table id='krzqPV'><blockquote id='krzqPV'><tbody id='krzqPV'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='krzqPV'></u><kbd id='krzqPV'><kbd id='krzqPV'></kbd></kbd>

    <code id='krzqPV'><strong id='krzqPV'></strong></code>

    <fieldset id='krzqPV'></fieldset>
          <span id='krzqPV'></span>

              <ins id='krzqPV'></ins>
              <acronym id='krzqPV'><em id='krzqPV'></em><td id='krzqPV'><div id='krzqPV'></div></td></acronym><address id='krzqPV'><big id='krzqPV'><big id='krzqPV'></big><legend id='krzqPV'></legend></big></address>

              <i id='krzqPV'><div id='krzqPV'><ins id='krzqPV'></ins></div></i>
              <i id='krzqPV'></i>
            1. <dl id='krzqPV'></dl>
              1. <blockquote id='krzqPV'><q id='krzqPV'><noscript id='krzqPV'></noscript><dt id='krzqPV'></dt></q></blockquote><noframes id='krzqPV'><i id='krzqPV'></i>

                GRE与assignment写作考试(括号)里的内容麻①烦你一定要读!

                考过的同学↓都知道GRE与assignment写作考试是一个时间很紧张的考试,据不完全统计有80%的同学在考试时不能做完所有题(蒙的不算)。那面对这样的问题,很多同学就觉得要’有所读有所不读’,跳过不重要的☉内容,比如说——括号的的部分。

                括号里的部分能跳过吗?我们给大家几个例子感受一下:

                今天有小马代写学员问了一篇老G No.9-6 Section A 的长文章。其↓中有一道题问

                The passage suggests that the age of shergottites is probably

                (A) still entirely undetermined

                (B) less than that of most other achondrites

                (C) about 3.5 billion years

                (D) the same as that of typical achondrites

                (E) greater than that of the Earth

                这道题提到的shergottites的年代是一个细节,定Ψ位到这样一句话:

                (Shergottites, the name given to three anomalous achondrites so far discovered on Earth, present scientists with a genuine enigma. Shergottites crystallized from molten rock less than 1.1 billion years ago (some 3.5 billion years later than typical achondrites) and were presumably ejected into space when an object impacted on a body similar in chemical composition to Earth.)

                从括号里的内容我们可以看出S物质是比一般的achondrites要形成得◢更晚,所以这道题的正确答案是B。

                我们会发现不读括ζ号里的部分的话,这道题根本无从下手。

                有同学可能会问,老G考很多细节的内容,那新G更注重主线,可能括号可以不读吧?很不幸,从考场上遇见的文章中会发现,新G的∞中短文章也会考察括号的部分。

                有一篇讨论nation-state的中文章,第三题问

                According to the passage, Hill and Spicer define nations as which of the following?

                A. coalitions of distinct ethnic groups with similar concerns

                B. Distinct ethnic groups

                C. Culturally homogeneous states

                D. Linguistically diverse states

                E. Territorially bounded states

                根√据问题定位到这一句

                Modern European states, they argue, emerged after the Renaissance through the rise of nations (i.e., specific ethnic groups) to positions of political and economic dominance over a number of other ethnic groups within the bounded political territories.

                也是括号里卐的部分解释说明了nations是specific ethnic groups,所以选了B选项。

                而且即使没有在括号的部分直接出题,括号部分的内容对我〗们理解文章也会有帮助,毕竟如果是不重要的概念,文章根本不会用括号【帮我们解释说明的。

                所以,括号中的内容一定是要读的哦。